LIVRARE

Produsele Propolicium, sunt livrate national si international prin curierat rapid (DPD Curier).
Expediem produse doar pe teritoriul Uniunii Europene. In cazul in care locuiti in afara Uniunii Europene trebuie sa rugati o cunostinta, de preferat din Romania, sa cumpere produsele de la noi si sa vi le trimita.
Perioada standard ( medie ) de livrare este cuprinsa intre 1-3 zile lucratoare. De sărbători, fenomene meteo extreme, calamitati, situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.
Orar livrare
Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și Sâmbăta. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Terapia Propolicium nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.
Costuri
Costul standard al transportului prin DPD Curier este 23,80 lei, tva inclus (valabil pentru toate localitatile de pe teritoriul Romaniei).
Primirea coletului
Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.
Retururi
În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail andyliciuxxi@yahoo.com sau telefonic la 0722450760. pentru a analiza starea comenzii.
Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.
Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi ulterioare de la clientii care nu isi revendica coletele in termenul maxim de 7 zile de la curier sau care refuza coletele la primire.

Contact


CLASIMPEX INTERNATIONAL SRL

Str. Bacului nr. 98, Sect. 1, Bucuresti, Romania

Număr de înregistrare: J40/9201/1994

CIF: 5724845

andyliciuxxi@yahoo.com

0722450760 

CPNP Reference 1960316 si 1957502

Politica de rezolvare a reclamațiilor Utilizatorilor Finali

Termeni și condiții

Politica de livrare

Politica de retur

Politica cookie

Politica de confidentialitate

ANPC

Soluționarea litigiilor

Social media


Formular de contactCopyright @ Clasimpex International SRL. All rights reserved.
Site realizat de Global-Marketing IT