Fibromul Uterin

Fibromul uterin este o masa celulara ce se dezvolta la nivelul uterului. Fibromul se poate dezvolta in interiorul cavitatii uterine, la exteriorul uterului sau in grosimea peretelui acestuia.
Fibromul mai este numit si tumora fibroasa, leiomiom sau miom, dar acesta nu este o tumora maligna (cancer). Fibromul nu trebuie tratat decat in momentul in care creeaza probleme.
Fibroamele sunt mai frecvent intalnite la femei de 30-40 de ani. Pana la varsta de 50 de ani, 80% din femei prezinta fibroame uterine.


Propolisul

Propolisul este prelucrat de albinele lucratoare, dupa colectarea unor produse biologice din cel putin 20 de specii de arbori …


Pentru cei care nu pot respecta intocmai prospectul

Incercati sa adaptati tratamentul la organismul si la stilul dumneavoastra de viata pana la vindecarea deplina (sunt persoane care nu suporta un ovul/supozitor intreg si folosesc doar jumatate de ovul/supozitor; sunt persoane care folosesc un ovul/supozitor la doua zile si mai sunt persoane care introduc un ovul/supozitor dimineata si unul seara).


Chist ovarian

Chistul ovarian este asemanator unui sac rotund cu pereti subtiri, plin cu lichid limpede, care se dezvolta in ovar ca parte a procesului normal de producere de ovule. La suprafata ovarului, chistul ovarian seamana cu o umflatura. Un chist ovarian normal poate creste pana la 3.8 cm (1,5 in) in momentul in care se pregateste sa elibereze un ovul in abdomen (proces numit ovulatie).


Contact


CLASS IMPEX INTERNATIONAL SRL
CUI: 5724845
Număr de înregistrare: J40/9201/1994
Bucuresti Str. Bacului nr. 98, Sect.1, Romania
(+40)722450760
andyliciuxxi@yahoo.com 

Politica cookie

Politica de confidentialitate

ANPC

Soluționarea litigiilor

Social media


Formular de contactCopyright @ Clasimpex International SRL. All rights reserved.
Site realizat de Global-Marketing IT